NEULEMEDIA
Vinkkejä villasukkiin ja muihin neuleisiin

Neulemedia

Neulemedia on neulomisen helppoihin tekniikoihin ja käteviin vinkkeihin keskittyvä sivusto. Sivustoa ylläpitää ja sisältöä tuottaa helsinkiläinen käsityön harrastaja ja viestintätyöläinen Päivi Salo. Kaikki Neulemedian tekniikkaohjeet ja vinkit ovat itse testattuja ja käytännössä hyödyllisiksi havaittuja. Valitettavasti Neulemediassa ei ole ajanpuutteen vuoksi mahdollista ratkoa yksittäisten käyttäjien neulomiseen liittyviä pulmia.

Neulemedia tavoittaa vuodenajasta riippuen kuukaudessa noin 10 000 – 30 000 eri kävijää, joista yli 90 prosenttia on Suomesta. Neulemedian Instagram-sisällöt tuotetaan englanniksi, joten tavoittelemme niillä inspiraatiota etsiviä seuraajia ympäri maailmaa. Neulemedian kaikki videosisällöt löytyvät neulemedia.fi:n lisäksi Neulemedian omalta YouTube-kanavalta.

Neulemedia tekee mielellään yhteistyötä kaupallisten toimijoiden kanssa laadukas sisältö edellä. Yhteistyön perustana on Päivin lähes 15 vuoden työkokemus yritysten ja brändien liiketoiminnan tavoitteiden toteuttamisesta viestinnän ja sisältöjen avulla. Neulemediaan on mahdollista toteuttaa sisältöyhteistyötä sekä perinteistä bannerimainontaa.

Mahdollisesta kaupallisesta yhteistyöstä mainitaan sisällön yhteydessä kuluttajansuojalain vaatimalla tavalla.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä neulemedia@kehakettu.fi, niin kerron lisää!